Vragen

Veel gestelde vragen over De Kermisattractieverzekering

Hoe kan het dat de premie voor “De Kermisattractieverzekering” een stuk lager is dan de huidige premie van mijn kermisattractie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat al onze klanten profiteren van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je kermisattractie is dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Mijn kermisattractie is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Wij regelen de opzegging van je bestaande verzekering. Het enige wat je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier in te vullen en naar ons te mailen.

Ik heb naast mijn kermisattractie ook een foodtruck/verkoopwagen. Kan ik die ook bij jullie verzekeren?
Ja, dat kan bij ons. Kijk daarvoor een op www.defoodtruckverzekering.nl Daar zie je direct welke scherpe premie je betaald. En heb je ook een bedrijfsauto? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres voor een goede verzekering tegen een scherpe premie. Bereken je premie makkelijk en snel op www.debedrijfsautoverzekering.nl

Hoeveel premie betaal ik voor “De Kermisattractieverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van de waarde en van je kermisattractie en hoe je hem wilt verzekeren. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wat zijn de voordelen van “De Kermisattractieverzekering”?
Je kunt kiezen uit diverse dekkingen. Je kiest zelf hoe je je attractie wilt verzekeren. Verder betaal je bij ons altijd een scherpe premie, hanteren we een laag eigen risico en hebben we een unieke 5 jaar nieuwwaarderegeling en 7 jaar eigengebrek dekking. Lees hier alles over de voordelen van onze verzekering.

Ik wil graag in contact komen met jullie. Hoe doe ik dat?
We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8,30 en 17.00 uur op telefoonnummer 0513-410507

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden met een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bel ons voor het maken van een offerte. Wij regelen de opzegging van uw huidige verzekering
  • Vertrouwd
    Wij werken alleen met door ons geaccrediteerde verzekeraars
Ik heb mijn bestaande polissen opgestuurd en kreeg al heel snel een offerte die een paar honderd euro per jaar lager was dan mijn huidige verzekering. Met dezelfde dekking! Ik ben dus direct overgestapt naar De Kermisattractieverzekering

de Boer

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via