Dekking

Je kermisattracties moet je goed verzekeren. Het is je bedrijf en je inkomen. Maar wat is goed? En waarvoor ben je dan precies verzekerd?

Wij hebben diverse mogelijkheden zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je bedrijf past.

Brandverzekering

Je kunt kiezen je attracties alleen tegen brandschade te verzekeren. Andere schades aan je eigen kermisattractie zijn hiermee niet verzekerd.

Brand- en transportverzekering

Je kunt de branddekking uitbreiden met een transportverzekering. Je attracties zijn in dat geval ook verzekerd tijdens het transport van of naar de opslag en van of naar een kermis of ander evenement.

Casco dekking

De casco dekking is de meest uitgebreide dekking. Dit wordt ook wel allrisk dekking genoemd. Onze casco dekking is zeer uitgebreid. Hiermee is je attractie  verzekerd tegen:

√ Brand
√ Storm
√ Diefstal
√ Inbraak
√ Aanrijding (indien zelf veroorzaakt)
√ Vandalisme
√ Waterschade
√ Explosie
√ Aanrijding met dieren

Je kermisattractie is met onze casco dekking dus altijd goed verzekerd. En omdat wij collectieve afspraken hebben met diverse verzekeraars profiteren al onze klanten van een zeer scherpe premie. Lees hier alle voordelen van “De Kermisattractie Verzekering”.

 

Vragen?

Heb je vragen over deze verschillende dekkingen, wil je overleggen welke dekking het beste bij jou en je bedrijf past of wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden met een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bel ons voor het maken van een offerte. Wij regelen de opzegging van uw huidige verzekering
  • Vertrouwd
    Wij werken alleen met door ons geaccrediteerde verzekeraars
Ik heb mijn bestaande polissen opgestuurd en kreeg al heel snel een offerte die een paar honderd euro per jaar lager was dan mijn huidige verzekering. Met dezelfde dekking! Ik ben dus direct overgestapt naar De Kermisattractieverzekering

de Boer

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via