Overstappen

Heb je je kermisattractie en ander werkmaterieel op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Wij regelen het overstappen.

Als je je kermisattractie wilt verzekeren tegen de beste voorwaarden en scherpste premie dan sluit je “De Kermisattractie Verzekering” af. Dan regelen wij het overstappen. Download hier ons opzegformulier. Vul deze in en stuur hem ondertekend naar info@mkb-verzekeringscollectief.nl. Zo ben je nooit dubbel verzekerd.

Wil je liever zelf je lopende verzekering opzeggen? Maak dan gebruik van de opzegservice. Je nieuwe verzekering gaat pas in op het moment dat de huidige verzekering is afgelopen. Houdt dus altijd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering.

Wil je De Kermisattractie Verzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de verzekering te beëindigen, of vul het contactformulier in. Wanneer de verzekering minimaal één jaar bij ons heeft gelopen kun je de verzekering dagelijks opzeggen met in acht neming van één maand opzegtermijn. Als je de kermisattractie verkocht hebt dan kun je de verzekering op elk moment beëindigen.

Heb je vragen over het overstappen? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Waarom overstappen naar “De Kermisattractie Verzekering”?

Ben je benieuwd naar de voordelen van De Kermisattractie Verzekering? Naast een zeer scherpe premie en de uitgebreide casco dekking zijn er meer voordelen. Bekijk alle voordelen hier.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden met een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bel ons voor het maken van een offerte. Wij regelen de opzegging van uw huidige verzekering
  • Vertrouwd
    Wij werken alleen met door ons geaccrediteerde verzekeraars
Afsluiten was simpel en ik bespaar honderden euro's per jaar

W. de Vries

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via